Over ons

Het hoofdkantoor van Mosaic Miro is gevestigd in Nederland. Het merk Mosaic Miro is geregistreerd in Europa en richt zich vooral op Europese markt maar levert ook producten buiten Europa.

De ontwikkeling en innovaties hebben geleid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van mozaïek. Onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en daarom garanderen wij de beste exportkwaliteit. De productie van halffabricaten zijn gesitueerd bij de bron. Hierdoor kunnen we onnodige transporten voorkomen, hebben we een minimum aan restmateriaal en levert het arbeidsplaatsen voor de lokale bevolking. Alle producten worden centraal gefabriceerd en verpakt waardoor de uiteindelijke kwaliteit tot in de perfectie kan worden bewaakt.

Mosaic Miro distribueert en exporteert mozaïek naar de professionele en gespecialiseerde bedrijven. Mosaic Miro beschikt over magazijnen en voorraad in Spanje en Italië. Wij distribueren naar de tussenhandel en diverse dealers en verkooppunten, maar ook direct naar projecten, architecten en particulieren. Via de contactpagina kunt u informatie opvragen voor een verkooppunt bij u in de buurt.

rijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen verscheept worden naar alle uithoeken van de wereld. Uitzondering hierop zijn sommige producten zoals aangegeven op de productpagina en worden op verzoek gefabriceerd.

Voor bijzondere projecten kunnen wij mozaïeken ontwikkelen in samenwerking met ontwerpers en architecten en bestaat onder andere de mogelijkheid materiaal te polijsten in het werk of te verwerken zoals onze terrazzomozaïek.

Wij bieden onbeperkte mogelijkheden en staan open om met onze kennis en creativiteit uw specifieke doel te bereiken. Schroom niet om met ons contact op te nemen